"Vitality,
Massage & Beauty"

Workshops

Visagie workshops

Een gezellige en ontspannen manier om te leren welke make-up nou écht bij je past. De gelegenheid om te experimenteren met de juiste keuren oogschaduw, lippenstift of foundation. De workshops zijn te boeken als vriendinnenuitje, samen met collega’s of zelfs een vrijgezellenfeestje. De prijzen staan per persoon vermeld en er zal een kilometer toeslag zijn van 19ct de kilometer. 
 

Makeup is Art, Beauty is Spirit

Make up workshop 3 tot 6 personen

€42,50 Per persoon 

Deze make-up workshop van 3 tot 6 personen is voor kleinere groepen die graag samen een leuke middag of avond willen hebben maar ook veel willen leren. Van een mooie naturel dagmake-up tot een chique partymake-up, stap voor stap leer ik jullie alle kneepjes van make-up. Geen één gezicht hetzelfde, dus daarom geef ik iedereen persoonlijke tips, vertel ik over de trends, leer je de do's and dont's en geef ik antwoord op al jullie vragen!
Heb je altijd meer willen weten over hoe je nou jezelf het beste opmaakt in de vorm van een leuk uitje samen met je moeder, zus, vriendin of buurvrouw? Dan is deze make up workshop van 2,5 tot 3 uur geschikt!

Ik kom naar jullie toe en zorg voor spiegeltjes, kwasten, Phyto5 dag verzorging en make up van SLA Paris. Zorg jij voor een gezellig lange tafel, wat lekkers en voldoende licht? 

Mocht je na afloop enthousiast zijn geworden over bepaalde producten of make up? Het is mogelijk om deze te bestellen na afloop.
 

Privé workshop, make up op maat

€67,50 Per persoon

Wil jij 's ochtends een snel, gemakkelijk en mooi resultaat voor naar je werk? Of wil je juist weten welke avond make up het beste bij je past? Kies dan voor de workshop 'make up op maat'. Hier leer je hoe je jezelf het mooiste kunt maken, voor welke gelegenheid dan ook! Het is namelijk best wel lastig om de perfecte look te vinden. Zeker omdat de trends en ontwikkelingen omtrent make up snel veranderen. Wat moet je nou wel, of juist niét doen? Want niet alle trends zijn voor iedereen geschikt.

Wanneer je kiest voor een make up op maat kom je in de salon Beauty studio Halo. Deze workshop is geschikt voor beginners én professionals. Je leert namelijk over de make up die het beste bij jou staat, van party make up tot naturel dag make up. Misschien heb je binnenkort wel een belangrijke sollicitatie, presentatie of gala waarbij je er goed uit wilt zien. Je krijgt persoonlijke aandacht en er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het zelf kunt doen. Ik doe één kant van je gezicht voor en de andere doe jij, of samen. Je krijgt veel tips en tricks die je makkelijk zelf thuis kan toepassen in je beauty ritueel. 

De workshop is in de salon Beauty studio Halo. 


 

Heeft u een verzoek, suggestie of wilt u juist meer informatie?
Bel dan naar 06-11123529 voor meer informatie.  

Volg ons op Facebook

Referenties