"Vitality,
Massage & Beauty"

De salon

Staat voor beweging en energie, vernieuwing en verjonging, verbetering en resultaat.

Voor de kritische consument die meer wilt dan alleen een mooie huid.

Bij Beauty studio Halo wordt er gewerkt met de energetische producten van Phyto 5. Het is namelijk niet alleen belangrijk om uw huid te verbeteren, maar ook te kijken naar het geheel. De gezichtshuid wordt namelijk beïnvloed door vele factoren van buiten af en van binnen uit. Oorzaken hiervoor zijn onder andere: leefstijl, stress, voeding, erfelijkheid, seizoenen, beroep en huidverzorgingsproducten. De huid is je grootste orgaan en weerspiegeld  je gezondheid. Bij Beauty studio Halo wordt er daarom op holistische wijze naar de oorzaak gekeken en zal waar nodig een passend behandelplan worden opgesteld. 

De productlijn Phyto5 is gericht op herstel van het energetische evenwicht, Yin en Yang. Dit volgens de 5 elementenleer van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde en de Zwitserse kwaliteit van de producten. De elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water brengen de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementlijn. Wanneer uw huid al in balans is, kunt u kiezen voor het element dat passend is bij het seizoen. Phyto5 zoekt de oorzaak van uw huidprobleem op door uw element te bepalen en uw innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer te herstellen.

Voor een elementtest en huidanalyse kunt u altijd GRATIS terecht. 


 

NEW: NAOBAY Vegan huidverzorging voor het complete gezin!

Sinds kort heb ik de nieuwe productlijn NAOBAY toegevoegd aan het assortiment. Nieuw in Nederland met ontzettend veel musthaves! Zowel voor de man en vrouw & de meest gevoelige baby huidjes. 

OVER NAOBAY
NAOBAY staat voor ‘Natural And Organic Beauty And You’ en wordt met passie en liefde geproduceerd door een ambachtelijk familiebedrijf in het trendy, Spaanse Valencia. De VEGAN producten van Naobay bestaan uitsluitend uit 100%  pure, zuivere, natuurlijke, biologische ingrediënten, goedgekeurd door Ecocert, vrij van toxische stoffen of ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid zoals parabenen, Siliconen of PEG’s. De beleving is compleet wanneer je de zachte natuurlijke geuressences ervaart en de prachtige design verpakkingen met ambachtelijk vervaardigde houten doppen (vervaardigd van hout uit de lokale afvalindustrie, 100% BIO-afbreekbaar, zonder chemische toevoegingen) in je badkamer hebt staan.

NATURAL & ORGANIC • CRUELTYFREE • VEGAN • 100% TOXIC FREE • MADEINVALENCIA

In combinatie met de zorgvuldig voor de vrouw samengestelde huidverbeterende cosmeticalijn voor gezicht, lichaam en haar, is dit merk een ware toegevoegde waarde en een complete verzorging voor het hele gezin door de speciale natuurlijke Baby- en Mannenlijn. De aantrekkelijke prijskwaliteit maakt NAOBAY zeer toegankelijk voor wie bewust leeft en zorgt voor elkaar. Verkrijgbaar als aparte producten en in cadeausets.

Volg ons op Facebook

Referenties