"Vitality,
Massage & Beauty"

Dag- en avond make-up

Dag- en avond make-up


Iedere ochtend kijken we in de spiegel, poetsen we onze tanden, doen we ons haar en vele van ons brengen ook een make-up aan. Misschien doet u dit al jaren op dezelfde manier of misschien wel helemaal niet. Een professionele make-up artist kan u helpen om voor de dag én de avond een juiste look te creëren. Deze look complementeert uw sterke kanten en geeft u misschien net het beetje meer zelfvertrouwen. Want er mooi uitzien willen we allemaal, toch?

Een natuurlijke dag make-up look moet voldoen aan verschillende factoren. Uw eigen stijl, persoonlijkheid, passend binnen uw werkveld maar ook passend bij de situatie. Een passende dag make-up kan uw uiterlijk en uitstraling een positieve boost geven. Dit kan handig zijn wanneer u een belangrijke presentatie heeft, sollicitatie gesprek of een receptie. Voor dit soort gelegenheden kunt u terecht voor een dag make-up behandeling bij Beauty studio Halo. Mocht u zelf willen leren hoe u het beste een dag make-up look maakt, kies dan voor de make-up workshop op maat.

Rianne Poot is gespecialiseerd in verschillende make-up looks. Maar bovenal staat u centraal. Er wordt rekening gehouden met specifieke wensen, gelaatskenmerken, vorm van het gezicht, oneffenheden en eventuele littekens. De positieve gelaatstrekken worden geaccentueerd en waar behoefte is, gecamoufleerd.

Een avond make-up is anders dan de dag make-up. Nu denken veel mensen dat een avond make-up gelijk een stuk donkerder, zwaarder met een dikke laag foundation is. Niks is minder waar. De avond make-up verschilt van de dag make-up omdat er rekening moet worden gehouden met het licht, de gelegenheid, de situatie. Bij Beauty studio Halo komen klanten voor een avond make-up wanneer ze een avond uit gaan, een feestje hebben, bruiloft of een andere speciale gelegenheid. De make-up mag hierbij meer opvallen, moet goed dekkend zijn passen bij kleding, haar en accessoires. Maar het moet ook zeker passen bij u!
 
De make-up looks worden gecreëerd in 15 tot 40 min. Dit verschilt per individu omdat iedere look verschillend is. Rianne Poot neemt de tijd om uw look te creëren die bij u past en voldoet aan uw wensen.


 

Volg ons op Facebook

Referenties