"Vitality,
Massage & Beauty"

Waarom een gezichtsbehandeling of massage?

 

Voelbaar energie, zichtbaar balans. 

Een gezichtsbehandeling is een intensief  ‘skin care moment’ in je gebruikelijke routine van huidverzorging. Tijdens een behandeling krijgt uw huid de aandacht die hij nodig heeft. Of dit nou gericht is op voeden, hydrateren of herstellen en liften. Door middel van speciale massage technieken in combinatie met de producten van Phyto5 kunt u fantastische resultaten behalen. U heeft maar één huid en daar mag u best zuinig op zijn. 

Gezichtsbehandelingen zijn niet alleen meer voor vrouwen bedoeld. Mannen besteden namelijk steeds meer aandacht aan hun uiterlijk en vinden een verzorgde huid belangrijk. Hiernaast is een ontspanningsmoment voor iedereen belangrijk. Zeker voor degene met een drukke baan of stress in privé leven. 

Een gezichtsbehandeling is een luxe een extraatje en verwenmoment. Geen vervanging voor uw dagelijkse verzorging van uw huid. Door de combinatie van behandelingen en juist productgebruik thuis kunnen de mooiste resultaten worden behaald. 

Bij Beauty studio Halo worden er verschillende gezichtsbehandelingen aangeboden. Tijdens de behandelingen wordt er geluisterd naar u en wordt er aandacht besteed aan uw huid. Met de holistische invalshoek kunt u er van uit gaan dat ontspanning met resultaat wordt behaald. De huid is je grootste orgaan en weerspiegelt hoe u leeft, wat u eet en hoe u zich voelt.  Twijfelt u welke het meest geschikt is voor u? Neem dan vrijblijvend contact op. 


 

Waarom een massage voor iedereen belangrijk is en geen luxe product maar een gezondheidsproduct is.


De behoefte van aanraking is van nature aanwezig bij ieder persoon. De aandacht die wordt gegeven tijdens de massages bij Beauty studio Halo maakt u weer bewust van hoe uw eigen lichaam aanvoelt. Het is belangrijk om te weten of u gespannen of ontspannen bent. Vanuit de drukte die elke dag aanwezig is op het werk, studie of privé, vergeten we vaak te luisteren naar ons eigen lichaam. Wanneer er te lang met klachten wordt doorgelopen is het mogelijk dat er pijn ontstaan. Dit resulteert uiteindelijk in meer stress wat vele gezondheidsproblemen met zich mee brengt. Denk hierbij aan een burn out, slapeloosheid of een depressie.

Tijdens de massages die worden aangeboden bij Beauty studio Halo is het de bedoeling dat u zich op uw gemak voelt. Het doel van de massage is om u te laten ontspannen en de aandacht te geven aan spieren en probleem gebieden. De huid en de bloedsomloop worden tijdens de massage gestimuleerd wat een positief effect heeft op uw lichaam.
De massages die worden aangeboden hebben alle een holistische visie. Hiermee wordt bedoeld dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan het fysieke lichaam, maar ook aspecten worden behandeld zoals zelf en wereldbeeld, emoties en geest. Dit heeft namelijk invloed op de algehele vitaliteit. Er wordt geluisterd naar klachten en symptomen. Deze signalen worden niet genegeerd maar juist gebruikt om u inzichten te geven in uw gezondheid.

Redenen waarom een massage een gezondheidsproduct is en geen luxeproduct:

1. Een massage geeft meer energie en de flexibiliteit wordt vergroot. Dit door de vermindering van verkrampte spieren en spierspanning.  
2. De doorbloeding wordt gestimuleerd dit met gevolg dat de aanvoer van zuurstof, voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. 
3. De stofwisseling verbetert, hierdoor gaat het weefsel en de organen beter functioneren.
4. Het afweersysteem wordt versterkt. Dit komt door een snellere afvoer van (overtollig) vocht en de afvalstoffen via de lymfe- en de bloedvaten wordt gestimuleerd.
5. De bloeddruk wordt verlaagt waardoor de slaap wordt verbeterd.
6. Angst, stress en spanning wordt minder door het vrijkomen van weefselhormonen, zoals serotonine en oxytocine.
7. Pijn wordt vermindert door de toename van serotonine, hierdoor is het mogelijk dat er minder pijnstilling gebruikt hoeft te worden.
8. Depressieve gevoelens en stemmingswisselingen verminderen, dit komt door minder cortisol (stresshormoon) aanmaak en de productie van oxytocine en serotonine (gelukshormonen) worden juist gestimuleerd.
9. Eigen lichaamsbewustzijn wordt verhoogt waardoor energie beter stroomt door het lichaam, hierdoor zit je beter in je vel en worden grenzen verlegt.
10. Een massage laat je stralen. De huidconditie (je grootste orgaan) gaat namelijk beter functioneren.


Iedere behandeling wordt gestart met een intake gesprek. Hier komen verschillende punten aan bod die inzichten geven over uw gezondheid. Dan wordt de behandeling uitgevoerd. Achteraf is een nagesprek over de behandeling en is het mogelijk om een behandelplan op te laten stellen. Het is namelijk belangrijk om bij klachten meerdere behandelingen te ondergaan. 

Volg ons op Facebook

Referenties