"Vitality,
Massage & Beauty"

Massages

Massage Zen: kom helemaal tot rust met deze rug nek schouder massage. Geschikt voor iedereen die wat ontspanning kan gebruiken. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van speciale oliën uit Marokko of Egypte. Voor extra balans worden er hotstones en edelstenen gebruikt die de massage ondersteunen. Duur van de massage is 30 minuten.

Massage Mind Body & Spirit: bent u toe aan een heerlijke massage die de spieren los maakt en u weer energie geeft voor de dagelijkse dag? Probeer dan deze uniek ontwikkelde massage die geleerd is in Sri Lanka. De massage wordt ondersteunt met bijpassende massage oliën uit Sri Lanka. De massage begint zittend en zorgt daarom voor een unieke beleving. Rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd worden gemasseerd. Duur van de massage is 45 minuten.

Relaxed legs: Tegen het gevoel van zware benen, vochtophopingen en verstoringen in bloedsomloop. Ondersteunt met speciale massage technieken en etherische oliën voor een effect waar u lang plezier van heeft!  Duur van de massage is 20 minuten  

Happy feet: Om vermoeide voeten weer tot rust te brengen. In combinatie met het speciale aarde serum van Phyto5 om weer met beide voeten op de grond te staan. Duur van deze massage is 15 minuten.

Compleet ontspannen: Dé massage voor ultieme ontspanning zodat u zich weer energiek, fit en relaxed voelt. Oliën die gebruikt worden zullen in overleg gekozen worden, net als de edelstenen. Passend bij u en eventuele klachten. Duur van de massage is 60 minuten 

De massages kunnen als kuur worden ingezet voor optimaal resultaat. ​Zie de prijslijst voor de mogelijkheden en het vitaliteitsprogramma voor de MB&S kuur.

De massages zijn niet erotisch. 

Volg ons op Facebook

Referenties