"Vitality,
Massage & Beauty"

Gezichtsbehandelingen

Phyto 5 kuur; 
Vijf behandelingen van 30 minuten in één maand. Dit voor het mooiste resultaat voor huid, lichaam en geest. Speciaal geschikt voor mensen die starten met Phyto5, totaal willen ontspannen tijdens stressvol bestaan of gewoon het mooiste resultaat willen behalen. 

Phyto 5 Ontdekkingstocht; 
50 minuten ‘even van de wereld’. Ideale behandeling om kennis te maken met de producten van Phyto 5. Ook geschikt voor als je weinig tijd hebt maar toch wilt genieten van een ontspannende behandeling met resultaat. Deze behandeling is zónder epileren/harsen/verven, wel is het mogelijk om de behandeling uit te breiden.  (Ook leuk om te geven óf te krijgen!)

Phyto 5 Harmony; 
De naam zegt het al, terug in ‘Harmony’. 75 minuten om terug in balans te komen, lichaam en geest. Er word gewerkt met het element wat bij uw huid past of bij het seizoen. We beginnen met een voetenbad om het lichaam te verwarmen en de energie te laten stromen, voeten zijn immers de basis. Gedurende behandeling zullen verschillende massage technieken worden toegepast voor optimaal ontspannen resultaat. Een geschikte behandeling om regelmatig te herhalen voor optimaal resultaat voor huid, spierspanning en het verlagen van stress.

Phyto 5 Jong door 5 krachten; 
90 minuten ‘te mooi om waar te zijn’. Ultiem ontspannen met doelgericht resultaat. Strakkere, frisse huid en een ervaring rijker. Alle opeenvolgende elementen worden doorlopen. ‘Hout’ om de energie recht te zetten, ‘vuur’ om de doorbloeding te optimaliseren, ‘aarde’ om de afvalstoffen vrij te maken, ‘metaal’ om deze afvalstoffen af te voeren en tenslotte ‘water’ om de spankracht aan de huid terug te geven. Hét parade paardje van Phyto 5. 

Relaxed Mom;
Voor de drukke moeder die eens tijd voor zichzelf nodig heeft. Hierbij beginnen we met een ontspannend voetenbad waarbij gelijk een analyse van de huid wordt gemaakt. Hierop volgend een korte hoofd- en nek massage. Het gezicht wordt goed gereinigd met reiniging en peeling die bij het huidtype past. Om de huid te laten stralen kiezen we voor een element masker van de productlijn Phyto5. Dit masker kan van de aarde, vuur, hout, water of metaal lijn zijn. Net welk element bij u past. Tijdens het masker zal er een heerlijk ontspannende arm, nek en gezichtsmassage gegeven worden om goed tot rust te komen. We sluiten af met de dag verzorging, make-up naar wens en een huidverzorgingsadvies. 

Phytomen; 
Effectieve behandeling voor de mannenhuid. Na 50 minuten heeft u weer een frisse en schone huid. Even ontsnappen van de dagelijkse sleur zodat u er weer fris tegen aan kunt. 

Pretty eyes; 
Omdat de huid rondom de ogen het dunste is, zijn hier ook de eerste tekenen van veroudering en vermoeidheid te zien. Met deze speciale oog behandeling wordt de huid rondom gelift en verzorgd met prachtige serums en oog producten. Deze behandeling duurt 30 minuten en de wenkbrauwen zullen hierbij gemodelleerd worden. 


  
    


 

Volg ons op Facebook

Referenties