"Vitality,
Massage & Beauty"

Epileren, harsen en verven

Het epileren of harsen van wenkbrauwen kunt u het beste door een ervaren schoonheidsspecialiste laten doen. Wanneer u de wenkbrauwen niet goed epileert, kunnen deze blijvend van vorm veranderen.

Door de haren regelmatig volledig uit te trekken, kan het haarzakje beschadigen. De nieuwe haar wordt daardoor dunner en minder zichtbaar. Het kan ook voorkomen dat de haar helemaal niet meer terug groeit. Sommige vrouwen epileren te enthousiast en houden bijna geen wenkbrauw meer over. Hiervoor kunt u ook eerst vrijblijvend voor advies langskomen.

Laat je wenkbrauwen bij Beauty studio Halo in de juiste vorm en kleur brengen die past bij je gezicht. Vaak krijg ik de vraag over het verven van de wenkbrauwen. Jammer genoeg wordt dit namelijk niet altijd correct uitgevoerd waardoor het resultaat niet is zoals u had verwacht. Ik probeer de kleur altijd passend te maken bij uw ogen, huid en haar teint. Dus niet te licht maar zeker ook niet te donker! Tot nu toe zijn er alleen maar positieve reacties geweest die u kunt terug vinden op de facebook pagina. 


 

 

  

 

Volg ons op Facebook

Referenties